escriu-me
My Photo

dissabte, 31 d’octubre del 2009

Dissabte, 31 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima


Concurs de
FRASES CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES
El concurs està obert a tothom.


PREMI: La frase guanyadora serà el lema de tots els actes celebrats a Lloret de Mar amb motiu de la diada del 25 de novembre. A més es donaran entrades per a un espectacle de l'espai XXS de Lloret de Mar.

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Les frases es podran enviar fins el dia 8 de novembre al correu de l'associació:
aurora-lloret@hotamil.com . S'hi farà constar el nom i cognoms de la persona que l'envia i, si es vol, un telèfon de contacte.
També es podran anar a escriure a la Plaça de l'Església de 12:00h a 14:00h dels dies: dissabte 31 d'octubre,diumenge 1 de novembre, dissabte 7 de novembre i diumenge 8 de novembre. Allà es trobaran membres de l'associació per recollir les frases de tothom que vulgui col·laborar.


LLIURAMENT DEL PREMI: El dijous dia 12 de novembre, a les 19:00h al Bar El Romaní de Lloret de Mar.

Esperem la participació de tothom!
Tots tenim alguna cosa a dir sobre aquest tema!


=====================
=====================
=====================


Avui dissabte:





"Fa menys d'una setmana que els familiars de l'últim accidentat van iniciar una campanya via Internet per demanar col·laboració ciutadana per centrar l'atenció política en l'eliminació d'aquests elements
Dilluns passat Jordi Masgrau, el tiet d'una de les víctimes, va entrevistar-se amb l'alcalde de la població, Xavier Crespo (CiU)"


"Tinguem o no tinguem tots la nostra hora marcada, els responsables de l'administració pública hem de fer els impossibles per vetllar per la vida dels nostres conciutadans"




"Mundet considera que sotmetre aquests acords en el plenari serà suficient per donar-li carta de validesa quan, en realitat, el jutge va reconèixer que no es van respectar els procediments negociadors estipulats per llei ni les formes"



Al president de l'empresa que ens construeix el teatre i al casino, Josep Singla de PROINOSA, llibertat amb fiança de 500.000€ "Acusat d'associació il·lícita i tràfic d'influències."

"El seu objectiu és que els municipis més petits, que són els que compten amb menys recursos, puguin desenvolupar les seves pròpies actuacions. Per això, bona part d'aquestes subvencions es destinaran a la contractació de 19 tècnics compartits"





"Les frases es poden enviar a l'associació fins al 8 de novembre"





"Ara Alejandro Martínez Singul es troba a la presó preventivament per haver agredit suposadament una nena de 12 anys l'1 d'octubre, mentre estava en llibertat provisional
Amb aquesta agressió, ja són tres els cops que Singul ha reincidit després de sortir de la presó el maig del 2007"


"Precisament ahir va sortir a informació pública el nou projecte d'aquest tram Sils-Maçanet, després que Carreteres l'aprovés a finals de setembre. El document es podrà consultar durant un mes,"


Amb la que està caient no són de rebut les paraules del ex-President Jordi Pujol de "millor no remenar-ho doncs hi ha molt de fang" o també la «compte que tots podrem prendre mal» (A l'article el Sr. Ridao en cap moment en cita el nom de qui les ha pronunciat.)
Si ja són prou greus les paraules en si mateixes per no voler anar fins el fons i engarjolar a qui calgui, les frases també amaguen el
"generalitzar les sospites", que és d'una baixesa moral impròpia d'una persona a la que tenia en més estima de la que aquestes frases el fan mereixedor...

L'article del Sr. Cabré acusa l'entorn de ERC de haver-li fet arribar pressions de manera subtil "No cal comprar opinadors, de vegades.
N'hi ha prou de seduir-los de maneres tan astutes"
i n'explica un parell d'anècdotes. Amb tot exculpa la resta de partits d'aquesta pràctica al menys en la seva persona: "Mai no he rebut cap trucada ni cap frase amenaçadora del PSC, ni de Convergència i Unió, ni d'Iniciativa, ni del Partit Popular ni de Ciutadans"

"L’estudi de Juan Carlos Duarte, president de la Societat Americana d’Oceanografia i Limnologia i professor de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats, assegura que a més el ritme de destrucció de les praderes submarines és més ràpid que el de la selva tropical."

El vídeo explica lo destructiva que és la pesca d'arrossegament