escriu-me
My Photo

dimecres, 22 d’agost del 2007

Dimecres, 22 d'agost del 2007, notícies de Lloret











Primer unes consideracions:
Cala Canyelles té prop de 400 cases de les que, més o menys, una tercera part son de residents, un altre terç segones residencies i la resta cases de lloguer per a turistes. Entre les de segona residencia i aquestes ultimes Canyelles aporta un plus al turisme familiar de qualitat que cal mimar.

Cito unes quantes frases que s'han sentit aquests dies:
Lluís Torrent, president de l'Associació Turística d'Apartaments: "La gent ha d'entendre que és incompatible poder tenir turisme i tenir una obra fent soroll al costat".
El regidor d'Urbanisme de Platja d'Aro, Antoni Cano: "Tots vivim del turisme, inclosos els constructors, i si no cuidem els turistes ens fem mal a nosaltres mateixos".
El Gerent de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, Martí Sabrià: "Jo crec que els constructors poden planificar-se, que s'afanyin a fer estructures els mesos d'hivern i facin acabats i obres d'interior a l'estiu".
L'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana: "Hi ha deu mesos a l'any en què poden treballar, i molt, que deixin per a l'estiu les feines menys sorolloses".
El president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà, Lluís Fernández: "Els turistes paguen per descansar, no perquè a les 6 o a les 7 del matí comencin a sentir les grues o les màquines formigoneres o perquè és trobin que els carrers estiguin aixecats".
El president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques Gironines, Antoni Escudero: també veu bé que "durant un mes i mig, que és quan hi ha els turistes i els carrers estan plens i la majoria de gent està de vacances, les obres s'aturin".












L'ajuda humanitària com a propaganda política...No es pot caure més baix...(En el diari hi ha la foto de les llaunes...una vergonya).


Aquí no expliquen on li tatuaran a la Reina la foto del Chávez...










Titular dedicat al meu amic David, doncs ell considera, força encertadament, que els titulars sobre aquest tema solen ser tendenciosos. En aquest cas concret sí que hi ha hagut dos pobres nens morts, però si es llegeix la resta de la notícia es pot veure que previament la Yihad Islámica i Hamás havien disparat dos coets i vint i cinc projectils de morter. Resumint: cap dels dos costats es sòl quedar curt...




Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament