escriu-me
My Photo

diumenge, 29 de novembre del 2009

Diumenge, 29 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Ahir al matí:

Tretze entitats van signar el
Manifest de Novembre
en contra del traçat de la variant


Durant l'acte, també més de 200 persones van subscriure la reivindicació




"L'alcalde de la població, Xavier Crespo (CiU); el regidor de Medi Ambient, Ignasi Riera (CiU); i el portaveu d'ERC, Eduard Coloma (ERC) van desplaçar-se fins a la zona però no van signar."
"Els representants de les entitats van apuntar que si es materialitza aquesta infraestructura es provocarà un "desastre urbanístic" semblant al de Santa Clotilde, "que va esborrar per sempre l'harmoniosa plana de Fenals" i van vincular la seva preocupació al llegat del territori a les generacions futures de la vila."


El grup ha nascut arran del que consideren una exposició pública "fraudulenta" de la variant
La notícia tot i que podria ser perfectament lloretenca parla de l'entitat "Gent pel Territori" que es va presentar ahir a la Bisbal i sembla neixer amb la mateixa voluntat i lema amb que ho va ver SOS Lloret: "en defens del territori"






Si disposeu de cinc minutets l'article s'ho val. Com sempre, el Sr. Vila ens regala cabassos de xifres i dades però sempre entenedores
Acaba amb un interrogant:
"Què passarà ara quan el combustible pel nou creixement econòmic no es pugui trobar?"



Per una vegada que les meves fotos surten al diari va i se'n obliden de posar-hi el nom de l'autor...
Ja és mala sort...
Com ho he de fer ara per reclamanar-ne els drets a l'SGAE ??? ;-) ;-) ;-)


"Són preus recollits la setmana del 16 al 22 de novembre. La primera anàlisi que en podem fer és que la oscil·lació de preus dins un mateix mercat pot ser important. Per exemple, la mongeta, a Lloret es venia entre 1,95 i 4,50 euros/kg" A Lloret les taxes
"Per a les parades fixes, la quota és de 182,50 euros a l'any per metre quadrat. Per a les eventuals és de 0,50 euros al dia per metre"

Aquí no diuen pas si havia begut o no, ni tampoc en citen la nacionalitat que en el Diari de Girona sí: "La policia local es va fer càrrec de l'atestat i va fer la prova d'alcoholèmia a l'home."
L'accident "sortosament va acabar sense ferits"



"l'escola Mossèn Joan Batlle"

Com podeu veure l'article d'avui del sr. Pairolí va de pagesia però es pot llegir transversalment i trobar-hi quelcom més que aquesta lloable professió:
"El compromís personal amb una terra, amb un indret, s'ha tornat més prim, accidental, contingent. Però, sigui com sigui, treballar la terra –i encara més avui– és un acte de tenacitat, de convenciment. S'ha de creure en alguna cosa i no tenir fal·lera de fer-se ric."


Una carta amb molta "enjundia":
"És vergonyós que els legisladors que s'autoconcedeixen pensions de per vida només per haver dedicat quatre anys de la seva vida al bé comú no hagin legislat res per fer justícia a unes dones que han dedicat i dediquen tota la seva vida al bé més apreciat de tots els seus ciutadans, que són les seves famílies."



"«Nosaltres el que volem és suport», va dir, per exemple, el secretari fundador de la Casa de Ardales a Blanes, Salvador Gutiérrez. «Ajuda per a les activitats», va afegir. Ajuda vol dir diners. Evidentment. "