escriu-me
My Photo

dilluns, 19 de novembre de 2007

Dilluns, 19 de novembre del 2007, notícies de Lloret

Les amenaces del regidor Sr. Valls a SOLMAR per no pagar el que habia promès (2 quilos) publicades en el BOP

Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtamentUn petit homenatge a Gregorio Lopez Raimundo.
Tal com li cantava Raimon, tranquil, "Som molts més dels que ells volen i diuen".Els boscos ja estan trinxats, el cel hi va per bon camí i ara el mar.
Ja estem complerts. "Por tierra, mar y aire".A Lloret s'haurien de prendre mesures contra al propietari del cine Loredo per permetre que els coloms morin i restin penjats durant mesos a la seva façana per la trampa mortal que hi te posada per la part interior i que fa que les pobres bèsties s'hi enganxin.
Si no ho vol arreglar, perquè no té cap sensibilitat vers el patiment dels animals, que al menys ho faci, o les autoritats l'obliguin, per estètica, doncs veure no pocs coloms penjats de la façana, alguns dissecats i d'altres agonitzant, no és el millor dels atractius turístics per la nostre vila.

L'Ajuntament es planteja fer treure les mostres del carrer dels comerços i al meu entendre s'equivoca.
El turista que ve aquí, el d'espardenya i el de mocassins també, no busca una uniformitat, ni veure Macdonals, Zara o Cartier, doncs aixó ja ho te a casa seva...
El que li convé al comerç qui realment ho sap és el de darrera el taulell...
Una cosa és que en ple centre de qualsevol vila o ciutat hi hagi llum suficient i l'altra cosa és el que passa a moltes urbanitzacions de casa nostre que semblen les avingudes de Beverly Hills, quan la llei marca molt clarament que en aquests espais a partir d'una certa hora s'ha de reduir l'intensitat lumínica fins a un 30%.
Així és imposible veure les estrelles, ...a un no li queda altra remei que enganxar-se els dellonsis amb la cremallera si les vol veure...
El que no aconsegueixi Zarcosy..."Ver para creer"...


La Sra. Teresa Pàmies ben ufana practica el " la vida continua" el dia després de despedir el seu company. El mateix a fet el seu fill a la Vanguardia amb el seu article futbolero dels dilluns.
Sí senyor...!!!