escriu-me
My Photo

dimecres, 25 de febrer de 2009

Dimecres, 25 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

L'Espai XXS portarà a escena el proper divendres 27 de febrer El Lleig, un espectacle a càrrec de la companyia Sala Trono.
Aquesta obra inquietant del dramaturg Marius von Mayenburg qüestiona els estàndards de bellesa, impostats per Hollywood, (els lletjos ho tenen realment difícil per triomfar en aquesta vida per moltes qualitats que tinguin)
Oriol Grau i Joan Negrié en són dos dels protagonistes.

Dos vídeos al YoutubeM'agradaria apostar un cafè amb algun dels Regidors, o amb tots, a veure si el turista de qualitat, també el normalet, per les seves vacances prefereix sentir la descripció del silenci que ens deixa avui el Sr. Casanova o la distracció sorollosa de veure passar amunt i avallflamants helicòpters...

El silenci de la Sra, Asun en aquest cas no es refereix pas al del article d'abans: " Tot sovint em pregunto què pensa aquesta majoria silenciosa que no crida, que no surt al carrer amb pancartes, que veu la televisió i contempla als mitjans de comunicació amb molt més espèrit crític del que pensem. "

No entenc aquesta discriminació cap als treballadors dels bars: si un treballa en un banc té dret a un aire net i en canvi si ho fa en un bar que s'aguanti...

L'explicació "científica" (?) que dóna de la ressaca : "Quan l'aigua és dolenta i no es tracta amb un descalcificador, hi queden sals que es converteixen en petites agulles que arriben a les neurones i és el que ens fa mal."
Les queixes que s'hi van poder escoltar : "gairebé als afores de la ciutat,", "terra de sorra", "manca d'elements bàsics com ara lavabos i corrent»", "una decisió més pròpia d'altres temps", "no pensem parar en cap cas mai en aquest lloc"
Davant aquesta contundència trobo que les explicacions dels nostres representants no van ser massa convincents:
Alcalde Crespo: «
tot canvi crea incerteses però aquestes quedaran esvaïdes al cap de poc temps», "és proper a barris habitats i de fàcil accés en el cas dels turistes i la gent de les urbanitzacions»"
Regidor Passarell: "l'alternativa no es considera viable perquè obligaria a fer talls de trànsit els dimarts i a fer massa actuacions de la grua."
La pilota està ara sobre el taulat, (...del pavelló)
L'Ajuntament «
està obert a rebre propostes que millorin l'actual»
Pels marxants, «Si l'Ajuntament no ens escolta, hi haurà mal ambient i tallarem les entrades de la vila.»Forma part de la mateixa notícia del mercat, d'aquí que el link sigui el mateix.

"Josep Maria Escrig assegura que la solució els permetrà “reflotar el negoci”."

“fa tres anys que vénen a Lloret”.


"Els barrets mexicans, els vestits de farbalans i les samarretes del Barça i el Madrid envaeixen els comerços de records de Lloret de Mar. L'Ajuntament ho sap i se li ha ficat entre cella i cella jubilar els spanish souvenirs."
“Aprovació Conveni de col·laboració per a la
creació del Consorci per a la commemoració
del «CENTENARI DE LA COSTA BRAVA»
Aprovació dels Estatuts del Consorci.
Designació de representants, President, vocals
i secretari.
President: Sr. Enric Vilert i Butchosa, President
del Patronat
Vocals: Sra. Pilar Mundet i Torres, Vicepresidenta
del Patronat
Sr. Enric Dotras i Ruscalleda, Vicepresident
del Patronat
Sra. Dolors Batallé i Tremoleda, Directora del
Patronat
Sr. Francesc López i Fernández, Adjunt a la
direcció. Comissari del Centenari.
Secretari: Sr. Juan Ignacio Soto Valle,
Secretari General de la Diputació de Girona i
del Consell d’Administració del Patronat.

No hi he sabut veure res que fes per nosaltres.