escriu-me
My Photo

dimarts, 16 de setembre del 2008

Dimarts, 16 de setembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

M'han fet arribar més hotels on els animals de companyia i són ben rebuts: l'hotel LA CAROLINA i l'hostal MARY de Lloret, i l'hotel NEPTUNO de Tossa...(si en sabeu d'algun més digueu-ho...)
Ara ja només falta que les autoritats tinguin a be designar un tallet de platja amb un bon cartell de: "Pets-Allowed-Beach"
==========================
==========================
==========================

Si aquests dies us aixequeu abans de les 7.30h, si mireu cap a ponent, hi veureu una lluna plena preciosa...(demà us la poso pels que us aixequeu un xic més tard...)






A cala Canyelles i urbanitzacions del voltant, estem a punt d'abandonar la televisió analògica i passar al 100% de TDT. De fet aquests dies s'estan fent las darreres proves de cobertura del nou repetidor de TV que l'Ajuntament ens ha instal.lat a Serra Brava i que agafarà la senyal del de la Mare de Déu del Món.
Realment ens feia molta falta doncs concretament a Canyelles un 40% de les cases no rebien cap mena de senyal que no fos per parabòlica i el mateix diríem de molts sectors de Font de Sant Llorenç, Urcasa...
El mateix passa amb les cobertures del mòbil així que ens haurem de posar les piles...


La difícil convivència dels neo-rurals amb els pagesos...


Poso la notícia no tan sols pel tema, que també, doncs sembla que si la publicitat és pagant ja no molesta i no és així doncs moltes vegades es retiren pancartes reivindicatives i en canvi sembla de lo més normal els immensos pirulís publicitaris que l'Ajuntament ens va "regalar" l'any passat.
Doncs poso la notícia també pel peu de la foto, doncs s'han equivocat i sembla que el Conseller Huguet estigui comprant cola pels cartells il.legals...



Es veu que a Barcelona és molt comú que els bombers hagin de fer sortides per "caçar" animalons com aquest, o d'altres grans rèptils; jo sempre havia pensat que és que s'escapen i no és així; la gent els foragita de les cases i els abandona quan l'animal, comprat com un joguet en un acte d'inconsciència, agafa unes mides que ja no els són còmodes...





I vinga a donar-li voltes de si va ser a Sant Feliu o a Blanes...
Crec que el millor seria dir allò de: ni per tu, ni per mi, al mig; i dir que el bateig va ser a Lloret...
Segur que tan blanencs, com ganxons, abans de cedir-ho a Lloret neguen fins i tot la paternitat de Ferran Agulló...




El vicepresident Michael Cawley diu "Com que Boeing no ha posat data al lliurament dels dos avions que havien de ser a Reus..."





Aquesta vegada sí que va ser més que certa l'expressió de que lo important era participar" Tot i que no han fet un bon paper, han quedat últimes, pel president del Club de Rem Santa Cristina, Àlex de Mingo, ha estat tot una fita prendre-hi part."




La Lletra Borda es fa ressò de l'article de El Triangle titulat "Els oligarques de Kazakhstan fan i desfan a Lloret", que publica la revista en el seu darrer número.
L'article és un compendi de totes les informacions que han anat sortint tots aquests dies, però en un peu de foto casa el Club Hoquei Lloret amb el Kazakhstan:
Des d'aquesta temporada l'equip de hoquei sobre patins és patrocinat per una empresa del Kazakhstan. La vicepresidenta del club és esposa de l'alcalde, Xavier Crespo, i l'entrenador, Ivan Tibau, és regidor de CiU a l'Ajuntament"

Es tracte de la mateixa notícia publicada en el setmanari EL TRIANGLE i de la que s'en fa ressò LA LLETRA BORDA.





Si el que defineix la Costa Brava és la Tramuntana a Lloret ja ens en poden anar esborrant...








Beach Club ojo al dato...!!!