escriu-me
My Photo

dijous, 23 d’octubre del 2008

Dijous, 23 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

El dissabte 1 de novembre, a la plaça de l’església, construirem una piràmide gegant de sabates en homenatge als milers de víctimes de mines antipersona i bombes de dispersió.

Et convidem a participar en la construcció d’aquesta piràmide portant UN PARELL DE SABATES en bon estat que, després de l’acte, seran lliurats a CARITAS.

T’HI ESPEREM !

========================
========================
========================


L’Oficina de Català de Lloret de Mar enceta, per cinquè any consecutiu, la campanya “Voluntariat per la llengua”.

“Voluntariat per la llengua” és un programa del Govern de Catalunya que gestiona conjuntament el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria de Política Lingüística, que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals.
El programa “Voluntariat per la Llengua” ha estat reconegut per la Comissió Europea com una de les 50 millors pràctiques d’aprenentatge d’una llengua que s’estan portant a terme a la Unió Europea.

Tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a l’Oficina de Català de Lloret de Mar:

Carrer Sant Pere, 36, 1r (edifici de l’Antic Sindicat)
Tel. 972 36 18 34
lloret@cpnl.cat

Vinga ànims, serem 100 parelles (?)... !!!

========================
========================
========================

Aquest proper divendres:

Taula rodona:DONES I ESCOLA

Vivències de lloretenques d'arreu del món

Projecció del documental sobre la Dra. Dolors Aleu, primera dona doctora en Medicina de l'Estat espanyol i una de les tres primeres dones universitàries. Una veritable pionera !!!

(divendres, 24 d'octubre, a les 20.30 h., sala d'actes de l'Ajuntament)

========================





No us en puc posar l'enllaç doncs no el veig (?)




El senyor Alum aprofita que va passar el cap de setmana " Entre Maçanet i Vidreres. A l'indret conegut com Monbarbat. Uns paratges on, en l'època del campi qui pugui, es varen construir innumerables cases de segona residència, més o menys il·legals, més o menys mancades d'infraestructures" , er fer una reflexió urbanística i d'ecologia: "mirar dins la bossa de molts buscadors posa de mal humor. Ho cullen tot: petits, grans i mitjans. Madurs i immadurs. D'aquí quatre dies ens quedarem sense cargols salvatges."





Quanta raó Sra. Aymerich !!!





La notícia no passa de ser una escorcoll, però la poso doncs afecta a un nostre vilatà que per allà passava: " també va ser arrestat el veí de Lloret de Mar Julià Maria Fauria Ribas"
El noi sembla tenir un currículum interessant i sinó mireu la següent notícia:

Un dels acompanyants d'aquell naufragi: "va ser detingut a les costes d'Eivissa quan navegava amb dos homes més amb un vaixell que transportava 1.700 quilos d'haixix."


Qui ha de posar la campaneta al gat...: "S'ha d'aconseguir que el ciutadà, en fer ús del servei públic, tingui garantida una efectivitat que ha de consistir en la freqüència de serveis i la proximitat de les parades als llocs de més conveniència dels viatgers: centres mèdics, col·legis i universitats, centres de tràmits oficials i polígons industrials"




"Els darrers Lloretencs de l'Any han estat l'empresari Robert Pujol i l'exmossèn Narcís Ponsetí. "
Hauria posat les mans el foc que el Sr. Narcís mai penjaria els hàbits... doncs ja veieu!!!
Una vegada vaig aparcar en el soterrani del "Servicio Estación" a Barcelona i la cara del vigilant del pàrking m'era coneguda; li vaig preguntar d'on el podia conèixer i em va dir que potser de Sant Aniol de Finestres, doncs n'havia estat el Rector...








Un bon reclam...