escriu-me
My Photo

dilluns, 15 de març del 2010

Dilluns, 15 de març del 2010, a Lloret i a la resta de Selva Marítima

Reclamacions de danys a les companyies

A la web municipal hi trovareu, i us el podeu descarregar, el formulari per a les reclamacions de danys a les companyies i que l'Ajuntament se'n cuidarà de tramitar. L'enllaç és aquest:



=================
=================
=================


Avui altra vegada un quasi monogràfic de l'apagada, doncs malauradament ahir a la tarda FECSA/ENDESA es va preocupar per recordar-nos-ho amb un nou tall en el subministrament, que crec a hores d'ara està quasi restablert.
A Canyelles vam recuperar-lo a quarts de dues de la matinada.



A les notícies de TV3, (a casa només mirem TV3, els reportatges culturals de la 2, també els del 33, i fent zàping entre aquests de vegades ens encallem en alguna tertúlia d'actualitat on hi surten totes aquestes operades que quasi no poden obrir la boca de tant que els hi estira la pell pels ternals que els hi han aplicat en el clatell); com deia, ahir en el Telenotícies migdia de TV3 va sortir l'Alcalde Crespo amb una proposta si més no sorprenent:

LA NACIONALITZACIÓ de les ELÈCTRIQUES !!!,

tal com ho llegiu, us ho juro...!!!
Això sí, només de manera temporal...

L'idea em sembla boníssima si no fos perquè no me la crec, doncs va amb la línia de molts altres lliberals, (inclòs l'ínclit president Bush), nacionalitzar quan hi han pèrdues, i un cop sanejat i pagat de la butxaca de tots, ja se'ls hi pot tornar als amics i coneguts... (amb això no vull pas dir que el sr. Crespo tingui amics dins la propietat de les elèctriques, però sí que en aquest cas ha seguit al peu de la lletra la doctrina lliberal, que a ell li agrada, i que sovint els liberals de tota la vida desen sota el llit per agafar temporalment de la tauleta o be Karl Marx, o fins i tot el llibre vermell de Mao Tse Tung...).

Les elèctriques amb les despeses que les hi venen al damunt segurament preferirien que les pagués un altre, segur...

=================
=================
=================

AQUEST MIGDIA:

PLE EXTRAORDINARI de l'AJUNTAMENT

Avui, 15 de març a les 13:30h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Lloret de Mar, tindrà lloc el ple extraordinari per aprovar el Manifest d’Alcaldes pel temporal de neu del 8 de març del 2010.




Avui hi he trobat:

Si no vau llegir les notícies del cap de setmana, feu-hi una ullada, a lo millor hi trobeu quelcom que no us agradaria pas que us passés per alt..

La setmana passada amb tota la moguda no vaig mirar-me, (hi ho havia promès...) ni el BOP ni el DOGC de cap dia llevat del dilluns. Si tinc temps, prometo, (amb els dits creuats), fer-hi una ullada...


La punxa d'en JAP
http://www.elpunt.cat/imatges/30/74/alta/780_008_3074354_c33e4efa6a68568e6083fe46071d12a6.jpg






Una nova avaria torna a deixar sense llum 100.000 veïns de cinc municipis
La major part de les poblacions afectades ja havien desconnectat els generadors elèctrics
http://www.diaridegirona.cat/tema-dia/2010/03/15/nova-avaria-torna-deixar-llum-100000-veins-cinc-municipis/393656.html
En el moment de la nova apagada era en el CAP del carrer Girona, no per malat sinó per portar un tros de pastís a un metge amic que tenia guàrdia, (aquests dies a casa no donem l'abast a menjar pastissos per tal d'aprofitar la fruita del congelador a la que se li va trencar la cadena del fred amb l'apagada), doncs com deia estava en el CAP quan se'n va anar la llum i sortint al carrer vam poder comprovar estupefactes com havia desaparegut el generador que fins mitja hora abans encara hi havia en un dels laterals...
Per riure per no plorar; quanta negligència !!!
El sr. Crespo té raó, que els expropiïn tot a les elèctriques però que si us plau no els hi tornin mai més...
"En concret, van resultar afectades les poblacions de Lloret de Mar (30.000), Tossa de Mar (6.500), Platja d'Aro (34.000), Sant Feliu de Guíxols (22.000) i Santa Cristina d'Aro (5.100)."
A Canyelles la llum ha tornat a dos quarts de dues de la matinada.
Cap a les 10h del vespre vaig fer unes fotos del Lloret a les fosques i la veritat és que de fosc res de res; el poc o el molt que encara funcionava donava una contaminació lumínica digne de Hollywood...
A veure si aquest vespre ho repeteixo i demà us mostro la diferencia tot i que amb l'enllumenat del carrer des d'on la vaig fer, l'exposició ja no podrà ser la mateixa...
"L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, va explicar que l'ensurt va afectar inicialment totes les cases i progressivament es va anar recuperant el subministrament. "Realment ens hem espantat molt i tothom ha començat a trucar. Però, ràpidament, s'han recuperat les dues línies elèctriques que vénen de Blanes i el 40% de les cases ha pogut tornar a tenir llum""



´Àgora´ analitza l´apagada elèctrica després de la nevada
Xavier Bosch parlarà, aquesta nit a partir de les 23.10 a Tv3, de les conseqüències que ha tingut a Catalunya, i més concretament a Girona, la gran nevada de fa set dies.
http://www.diaridegirona.cat/televisio/2010/03/15/agora-analitza-lapagada-electrica-despres-nevada/393653.html
"A la taula seuran els alcaldes de dues de les poblacions més afectades per l'apagada: Maria Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós (Baix Empordà), i Xavier Crespo, alcalde de Lloret de Mar (la Selva). També hi seran: Agustí Maure, director general d'Energia i Mines de la Generalitat de Catalunya; Josep Maria Rovira, director general d'Endesa a Catalunya, i Josep Lluís Oller, defensor del Client d'Endesa."



QUE NO VINGUIN ELS POLÍTICS! ( per WIFREDO ESPINA)
"Que no vinguin els polítics!", exclamava, significativament, l'alcalde de Lloret de Mar davant el caos en què la tempestat va sumir els seus ciutadans
"No cal que vinguin els polítics, sinó els tècnics i els operaris." Aquest era el crit sincer i espontani que reclama solucions i no presències decoratives, que demana gent eficaç i no cercadors de "la foto" o pescadors de vots
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/03/15/que-no-vinguin--politics/393589.html



La política en els mitjans de comunicació ( per )
Arran de la nevada del dilluns 8 de març de 2010, aquests responsables polítics dels municipis de les comarques gironines afectats pels talls de llum, i encapçalats mediàticament pel batlle de Lloret de Mar, han aparegut als mitjans de comunicació per explicar la situació límit que estan vivint, reclamant més ajuda i suport per part de la Generalitat de Catalunya i denunciant la manca de servei de les empreses de subministraments elèctric i de telefonia.
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/03/15/politica-mitjans-comunicacio/393587.html
"Un cop més els polítics han recorregut als mitjans de comunicació per reclamar atenció i ajuda, quan el més habitual o fàcil seria que els alcaldes i alcaldesses amb problemes es comuniquin abans amb el president de la Generalitat"
"Si bé és veritat que aquest fet ens permet seguir amb més deteniment el desenvolupament dels esdeveniments i forçar l'assoliment d'actuacions per part de l'administració, cal ser conscient que això fa cada cop més depenent i vulnerable la política respecte a altres sectors i agents de la societat i que desprestigia encara més la seva imatge"




Més de 300 veïns de Caldes se sumen indignats a les protestes
L'alcalde, Joan Colomer, va animar al poble a canviar-se de companyia elèctrica, com ja ha fet l'Ajuntament
http://www.diaridegirona.cat/tema-dia/2010/03/15/mes-300-veins-caldes-se-sumen-indignats-protestes/393658.html
A partir d'ara la compraran en el Bon Preu...



I les inspeccions de treball? (carta de oan enric carreras mercader)
Després de la caiguda de les torres d'alta i baixa tensió, després del dantesc expectacle viscut des de dilluns passat, atès les "limitades" nocions tècniques dels dissenyadors d'aquestes torres, pregunto a les nostres "digníssimes autoritats": No els hi passen els inspectors de la seguratat com ens ho fan a les empreses?
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/03/15/cartes/393591.html
"el dia que fos possible comprar el producte a un altre subministrador i perdessin 200 o 300 mil abonats ja pensarien a donar-hi solucions, però com que això no és així, la xarxa és la mateixa, solament és diferent el nom de l'oficina que emet la factura"




Blanes: Un creatiu publicitari guanya el Ruyra de narració amb vuit contes sobre la infelicitat
Eva Baltasar s'emporta el Benet Ribas amb poemes de "visió infantil" i Àngel Rodríguez el guardó de periodisme amb un històric de ràdio a Blanes
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2010/03/15/creatiu-publicitari-guanya-ruyra-narracio--vuit-contes-sobre-infelicitat/393644.html
D'esquerra a dreta, Rodríguez, Baltasar, Pardina, Vellvehí i Condal, al restaurant Mont-Ferrant. Foto: marc martí



Una enquesta castiga el tripartit per la gestió feta durant la nevada
CiU fregaria la majoria absoluta, el PSC podria perdre fins a cinc escons i ERC baixaria a la meitat
http://www.diaridegirona.cat/catalunya/2010/03/15/enquesta-castiga-tripartit-gestio-feta-durant-nevada/393602.html



Publiquen a Girona una guia de bones pràctiques per a les televisions locals
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2010/03/15/publiquen-girona-guia-bones-practiques-televisions-locals/393645.html
A Lloret per ara no cal que ens en enviïn còpia doncs de TV local no en gastem...



Un tribunal eximeix els diaris digitals de ser responsables dels comentaris dels lectors
L'Audiència de Lugo dicta una sentència en la qual adverteix que la publicació dels missatges és instantània "per generar un debat fluid"
http://www.diaridegirona.cat/televisio/2010/03/15/tribunal-eximeix-diaris-digitals-responsables-dels-comentaris-dels-lectors/393655.html
(...)"L'alcalde va presentar una denúncia contra els autors dels comentaris, però va ser arxivada en no poder ser localitzats. Després, va emprendre accions civils contra el diari digital. La decisió incideix que les acusacions eren "radicalment falses" perquè l'alcalde va aportar les factures de la casa com a prova."



La torre de control de l´aeroport estrena una escala d´emergència
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/03/15/torre-control-laeroport-estrena-escala-demergencia/393579.html
S'haguera pogut donar el cas que veiessin venir un avió hi no tinguessin per on escapar-se...

=====================





Lloret, amb l'ai al cor ( per NÚRIA ASTORCH)
Ahir al vespre la població ja va tenir un altre ensurt quan, durant cinc minuts, tot el poble es va tornar a quedar a les fosques per una avaria a la línia de 110 kW entre Tordera i Lloret. Els hotelers que tenien clients es van esverar moltíssim. Però una ràpida actuació dels operaris d'Endesa va permetre que, en qüestió de mitja hora, una part important del municipi tornés a tenir llum i l'alcalde es mostrava esperançat que, en un termini curt de temps, la normalitat, si se'n pot dir així, tornés a la població. Tothom al poble està amb l'ai al cor, entre altres coses perquè ahir a la tarda ja s'havien retirat set generadors.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/147466-lloret-amb-lai-al-cor.html
"Una de les dues associacions de comerciants del poble ha convocat una manifestació a les quatre de la tarda per reclamar a Endesa responsabilitats. «S'acabarà declarant zona catastròfica i Endesa no pagarà ni un duro», es lamentava la presidenta d'aquesta associació, Beti Fernández"





La crítica dels alcaldes gironins a les elèctriques s'estén al municipalisme català
El manifest crític del món local continua rebent adhesions i més de 75 municipis de la demarcació ja l'han subscrit
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/147550-la-critica-dels-alcaldes-gironins-a-les-electriques-sesten-al-municipalisme-catala.html
"En relació amb el municipalisme Crespo assenyalava: «Som la força de Catalunya i units aconseguirem més fites.»"
Crec que ja en són prop de 80 els pobles adherits, Girona ciutat inclosa i també Vidreres...



Assemblea conjunta de la Federació de Municipis de Catalunya i de l'Associació Catalana de Municipis per analitzar els efectes de la nevada
S'hi reprovarà l'actitud de les elèctriques però també es debatrà el paper d'Interior i l'estat dels boscos
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/147454-assemblea-conjunta-de-la-fmc-i-lacm-per-analitzar-els-efectes-de-la-nevada.html
"La gran quantitat de massa forestal afectada ha deixat el sotabosc ple de branques i branquillons, a més d'arbres que van caure, que es poden convertir en un greu perill d'incendis a l'estiu."



Si us plau, no ens renyin (per josep matas)
Cables vells a terra i torres de nyigui-nyogui torçades i partides donaven fe de la veracitat del que explicava aquella gent. Al vespre, ja a casa i amb aquelles imatges ben vives, per la ràdio vaig començar a sentir la increïble explicació que donaven Red Eléctrica i Endesa: la falta de llum és deguda al fet que la MAT no s'ha fet.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/146637-si-us-plau-no-ens-renyin.html



Pèrdues econòmiques i augment del risc d'incendi als boscos pel temporal
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/147415-perdues-economiques-i-augment-del-risc-dincendi-als-boscos-pel-temporal.html
«L'afectació més important és en els boscos de suro i les coníferes»



El telèfon d'emergències 112 va rebre prop de 100.000 trucades en quatre dies per les nevades
Només un 15% de les 17.000 trucades que es fan cada dia són emergències
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/146898-el-telefon-demergencies-112-va-rebre-prop-de-100000-trucades-en-quatre-dies-per-les-nevades.html




FRANCESC MAURI METEORÒLEG DE TV3
«La caiguda de cables és un clàssic de les nevades»
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/147502-lla-caiguda-de-cables-es-un-classic-de-les-nevadesr.html



Torres d'alta tensió (carta de CARMEN BAGARIA. BARCELONA
Cauen edificis, i ràpidament se'n responsabilitza l'arquitecte; hi ha alguna negligència mèdica, i ràpidament se'n culpa el metge; però cauen les torres d'alta tensió, que deixen paralitzada mig Catalunya per falta de previsió, i ningú no en parla.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/23-lectorescriu/146775-torres-dalta-tensio.html



MAT o descentralització energètica? (per XEVI PLANAS I PUIGBERT. GIRONA)
Culpar de l'apagada elèctrica d'aquests dies a les nostres comarques la no-construcció de la MAT és tirar pilotes fora. Avui dia ja és conegut per tothom que aquest projecte de MAT entre Sentmenat i Baixàs és una línia de transport transeuropea per vendre electricitat amunt i avall en grans quantitats i només en benefici de les grans companyies.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/23-lectorescriu/146743-mat-o-descentralitzacio-energetica.html



Cinc dies ( per JUDIT PUJADÓ)
Cinc dies de gelor dins de casa, de llum d'espelma, de rentar-se com abans de la guerra, de fondre neu per fregar els plats. Cinc dies durant els quals els veïns només ens hem tingut a nosaltres mateixos, per deixar-nos llenya, per carregar-nos els mòbils, per poder menjar alguna cosa calenta, si vas tenir la mala pensada de comprar una cuina elèctrica. Cinc dies ha estat l'Ajuntament barallant-se per aconseguir connectar un miserable generador que ens retorni a un símil de vida normalitzada. Cinc dies sense resposta d'Endesa.
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/147400-cinc-dies.html



Ramon Pardina, guardonat amb el premi Joaquim Ruyra de Blanes
Dos dels premis literaris van ser per als gironins Àngel Rodríguez i Eva Baltasar
http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/147505-ramon-pardina-guardonat-amb-el-premi-joaquim-ruyra-de-blanes.html
Pardina, al mig, acompanyat dels altres quatre guanyadors
dels premis literaris i a darrera, membres del jurat



El futur de les reserves marines catalanes (per J. lloret, m. casadevall, m. muñoz, j.m. gili i m. demestre)
Tenim prou evidències científiques per assegurar que, malgrat els inconvenients que els usuaris puguin patir a curt termini, l'establiment de noves reserves i de nous plans de gestió segons els estàndards occidentals és l'opció que ens donarà a tots més benefici
http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/146991-el-futur-de-les-reserves-marines-catalanes.html

Canvis en el creixement dels arbres ( per josep martinoy)
Fa trenta anys els arbres creixien més ràpid als tròpics i més lentament en les zones més septentrionals. Ara passa al revés, gràcies al canvi climàtic. Científics de l’Institut Smithsonian d’Investigacions Tropicals (STRI) de Panamà ho han constatat.
http://blogs.elpunt.cat/josepmartinoy/2010/03/15/canvis-en-el-creixement-dels-arbres/

=====================





Una setmana després, continuen els problemes
Aquest dilluns es compleix una setmana de la gran apagada
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=4148



“L’home més feliç del món” guanya el Recull
Ahir es van lliurar els premis a Blanes
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=4149

=====================



Endesa restableix el subministrament a la majoria d'afectats per la nova apagada a la Costa Brava
De cop, 100.000 persones, segons Protecció Civil, tornaven a estar a les fosques. Eren residents de Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Santa Cristina d'Aro i Lloret de Mar. La companyia elèctrica assegura que aquesta matinada ha pogut restablir el subministrament elèctric a pràcticament totes les llars de les poblacions afectades.
http://www.3cat24.cat/noticia/570625/catalunya/Endesa-restableix-el-subministrament-a-la-majoria-dafectats-per-la-nova-apagada-a-la-Costa-Brava

=====================





José Montilla parla avui a TV-3 de la gestió de la gran nevada
Després de l’entrevista amb el president, ‘Àgora’ també analitza la crisi
http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=695912&idseccio_PK=1029
(...) TV-3 n’oferirà un altre sobre les nevades a l’espai Àgora (23.05 hores). Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós; Xavier Crespo, alcalde de Lloret de Mar; Agustí Maure, director general d’Energia i Mines de la Generalitat; Josep Maria Rovira, director general d’Endesa a Catalunya, i Josep Lluís Oller, defensor del Client d’Endesa, intervenen en el programa, que presenta i modera Xavier Bosch.



Més de 60.000 persones, sense llum la setena nit després de la nevada
1. • Els ajuntaments afectats temen que l’ús de grups electrògens s’allargui setmanes
2. • La caiguda d’un cable ja reparat deixa a les fosques 5 pobles que havien recuperat l’electricitat
http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=696019&idseccio_PK=1021
"Ahir a la tarda, cap a les 19.30 hores, quan oficialment des del matí només quedaven prop de 3.500 persones sense subministrament elèctric, 100.000 veïns de Platja d’Aro, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar i Santa Cristina d’Aro van tornar a quedar-se sense llum, a l’avariar-se una de les línies que, teòricament, ja havien estat reparades per Endesa. "

=====================


ADN es

Arreglada avería eléctrica que ayer dejó sin luz 100.000 personas Costa Brava
Sobre las 21:30 horas el suministro se restableció en Santa Cristina d'Aro y Sant Feliu de Guíxols, mientras que en el resto de las poblaciones afectadas, en Platja d'Aro, Lloret de Mar y Tossa de Mar, el suministro se ha restablecido a partir de la 01:30 horas, aunque todavía quedan algunos puntos aislados por arreglar.
http://www.adn.es/economia/20100315/NWS-0254-Arreglada-Costa-Brava-electrica-personas.html

=====================





Resuelta la avería que volvió a dejar a oscuras a 80.000 abonados en Girona
La avería se encontraba en la subestación que conecta Tordera (Barcelona) con Lloret de Mar y que abastece las subestaciones de Lloret de Mar y Castell d'Aro.
http://www.elmundo.es/elmundo/2010/03/15/barcelona/1268638133.html

=====================





De nuevo a oscuras
Una avería en la línea de alta tensión entre Tordera y Lloret de Mar deja sin electricidad a 40.000 personasA media tarde de ayer se contabilizaban sólo 3.500 personas sin electricidad
http://www.elpais.com/articulo/cataluna/nuevo/oscuras/elpepuespcat/20100315elpcat_3/Tes

=====================






Endesa restablece el servicio a la mayoría de los afectados por el último apagón en Girona
Una nueva avería volvió a dejar sin luz a 100.000 vecinos de Girona Lloret de Mar, Tossa de Mar o Platja d'Aro, entre los municipios afectados
http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20100315/53898517956/endesa-restablece-el-servicio-a-la-mayoria-de-los-afectados-por-el-ultimo-apagon-en-girona.html

=====================





Veinte mil personas pasan otra noche sin luz en Gerona
La incidencia afecta a 34.000 personas en Platja d'Aro, 30.000 en Lloret de Mar, 22.000 en Sant Feliu de Guíxols, 6.500 en Tossa de Mar y 5.100 en Santa Cristina d'Aro
http://www.abc.es/20100315/nacional-nacional/nueva-averia-deja-oscuras-201003150134.html

=====================





Nova avaria l'endemà d'haver rebut la llum
Torna la precarietat a Lloret, Tossa, Sant Feliu, Platja d'Aro i Santa Cristina
Els 3.000 afectats del migdia es van convertir en 100.000 a la nit
http://paper.avui.cat/article/societat/186812/nova/apagada/la/costa/brava/una/setmana/despres.html



Protestes com bolets
Els pobles afectats viuen protestes d’abast local i molt irades llum. El retorn de la normalitat canalitza la indignació però no l’atura comerç. Els botiguers preparen una baixada de persianes conjunta
http://www.avui.cat/cat/notices/2010/03/protestes_com_bolets_91452.php

=====================





3440 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Edicte de notificació d'actes administratius
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2010/50/201050003440.pdf
Requerir a FCO. JAVIER RUIZ OLIVE, que procedeixi a la
legalització de les obres o ús del sòl consistents en TANCAMENT
DE LA TERRASSA A NIVELL DE PLANTA BAIXA AMB UNA
ESTRUCTURA DE VIDRE I ALUMINI EN UNA SUPERFICIE
APROXIMADA DE 20 M2, AUGMENTANT L'OCUPACIÓ I
EDIFICABILITAT DE LA FINCA, sense llicència, en la finca
situada a C JOAQUIM CODINA I VINYES N.0006




3441 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Edicte de notificació d'actes administratius
https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2010/50/201050003441.pdf
per part de Umukusun Salikhova s’han executat
obres o ús del sòl consistents en INSTAL·LACIÓ D'UNA ANTENA
PARABÒLICA DE RECEPCIÓ A LA FAÇANA DE L'EDIFICI,
en la finca situada a C /CIUTAT DE LA PAZ N.0007 Esc. A Pis. 1
Pta. 5, sense llicència.


=====================





RESOLUCIÓ ASC/658/2010, de 18 de febrer, per la qual es dóna publicitat a subvencions d'un import superior a 3.000 euros que el Departament d'Acció Social i Ciutadania ha resolt atorgar durant el quart trimestre de 2009.
https://www.gencat.cat/diari/5587/10067149.htm
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.
Import: 14.108,00 euros.
Concepte: B.- Els projectes o programes inclosos en un Pla de polítiques de dones.

Entitat: Ajuntament de Tossa de Mar.
Import: 3.822,00 euros.
Concepte: A.- Disseny i elaboració de plans de polítiques de dones.

Entitat: Consell Comarcal de la Selva.
Import: 20.768,00 euros.
Concepte: B.- Els projectes o programes inclosos en un Pla de polítiques de dones.
Import: 10.000,00 euros.
Concepte: Oficina Jove.




EDICTE de 5 de març de 2010, pel qual se sotmet a informació pública el projecte de Pla director de la Mobilitat de Girona.
https://www.gencat.cat/diari/5587/10064133.htm
No sé si parla de Girona ciutat o és el d'àmbit provincial



EDICTE de 10 de març de 2010, pel qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret sobre beneficis per a les famílies monoparentals i les famílies nombroses en el preu del transport públic de viatgers per carretera i ferrocarril.
https://www.gencat.cat/diari/5587/10067149.htm



ORDRE IUE/136/2010, de 8 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores de la línia de subvencions i de préstecs directes en condicions preferents per al finançament d'actuacions de transformació estructural dels sectors estratègics de la indústria a Catalunya, i s'obre la convocatòria per a l'any 2010.
https://www.gencat.cat/diari/5587/10064070.htm
Srs.de FECSA/ENDESA i RED ELÉCTRICA, ull !!! que a lo millor hi podeu rascar quelcom !!!



RESOLUCIÓ EDU/662/2010, de 12 de febrer, per la qual s'estableixen els mòduls econòmics de les despeses de funcionament dels concerts educatius per a l'any 2010
https://www.gencat.cat/diari/5587/10055143.htm



EDICTE de 2 de març de 2010, pel qual es fa pública una resolució referent a l'aprovació definitiva del Projecte d'interconnexió de les xarxes del Maresme Nord i ATLL. Actualització de l'annex d'expropiacions.
https://www.gencat.cat/diari/5587/10067149.htm

===================



Les faltes, tant les gramaticals com les ortogràfiques,

són una gentilesa de l'autor...