escriu-me
My Photo

divendres, 24 d’abril del 2009

Divendres, 24 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

ULL !!!
La desfilada canina solidaria que us anunciava dies enrere prevista per aquest diumenge s'ha posposat pel dia 3 de maig per les previsions de mal temps d'aquest proper diumenge
Recordeu que el cap de setmana pot ser un bon dia per adoptar un gos...
Feu-hi una visita al centre d'acollida d'animals de la selva a Tossa...No en sortireu pas indiferents !!!
========================
========================
========================
1ª EDICIÓ COSTA BRAVA XTREM RUNNING
Circuit des de Blanes fins a Portbou a través dels camins de ronda i el GR92
Sortida des de Sa Palomera (Blanes): Divendres: 15.00 hores


3 MODALITATS:
XTREM: Per a corredors d'ultrafons amb experiència
CHALLENGE: Per a corredors d'un nivell mig
SELVA MARÍTIMA: Per a tot tipus de corredors

========================
========================
========================

Diumenge 26:
IX TROBADA DE MODELISME NAVAL

========================
========================
========================

No us perdeu el B.O.P d'avui (a baix de tot pels que mai hi arribeu...) doncs té la seva gracia...

Avui a can Diari de Girona tenen els paletes... i tant t'hi deixen entrar com no (6.36h):


I amb els preus a la baixa
Si els primers mesos reflecteixen el que serà la temporada estiuenca, molt malament pinten les coses pel sector hoteler. I pitjor encara si es té en compte que -també segons l'INE- els preus dels hotels han baixat a Catalunya un 11,8% el darr any. O sigui que no nomnés hi ha menys clients, sinó que els que hi ha paguen menys."


"Així mateix va aprofitar per acusar l'Ajuntament d'haver actuat irregularment en permetre que el propietari de la finca de Pinya de Rosa instal·lés una tanca perimetral al voltant de la propietat sense disposar d'un "informe específic""



Callus, Sendillo !, aquesta s'ha de fitxar...



Crec que se'n ha fet un gra massa d'aquests cercles marcats sobre un plànol, (avui tots els diaris ho treuen a primera plana) doncs tot i que "Ni cap persona, ni cap territori estan lliures de la barbàrie inacacable d'ETA.", agafar-ho com que estem en el punt de mira d'aquests im-presentables tampoc ens fa cap favor.




"La comissió municipal d'EUiA-ICV de Blanes, i membres de l'Associació Pinya de Rosa, també van mostrar l'acord de conformitat dels recursos contra l'exclusió de Santa Cristina del PEIN."


l'agenda:
LLORET
Concert: A la nit. Zoom. Nuria Ghia & Serx. [a]
Donació de sang: 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 21.00. Hospital S. Lloret.

Blanes
15.00. Estàtua de Carl Faust del passeig del Mar. Ofrena floral amb motiu de l'aniversari de la mort de Carl Faust, creador del Jardí botànic Marimurtra.
20.00. Fundació Àngel Planells. Inauguració de l'exposició de Martoranno
Pista d'educació vial a l'estació de Renfe.
Moscardo's, pintura. Galeria d'art L'ARcada. Fins al 30 d'abril. [a]
Pedrolo a través de la mirada d'un objectiu. Biblioteca comarcal. Fins al 30 d'abril. [a]
Tierras y gentes, gentes y días, de José Verón Gormaz. Sala municipal d'exposicions Maria Luisa Garcia-Tornel. Fins al 26 d'abril.

Tossa de Mar
22.00. Cinema Montserrat. El grup de teatre De Lloguer presenta l'obra Tinc l'Elvis al lavabo.

Vidreres
18.00. Casal del jubilat i pensionista. Berenar-ball amb l'actuació de Leo i Rosamari.
Apocalíptica: els rastres de la mort a través de la història (s. XVI-XVIII). Sala d'actes de la Casa de Cultura. Fins al 7 de maig.

"Un periodista econòmic suec mort d'una crisi cardíaca el 2004, quan tot just tenia 50 anys, va ser coronat ahir, sense la més petita discrepància, com el rei absolut de la diada amb els dos primers títols de la seva trilogia de rerefons conspiratiu i detectivesc Millenium."

L'article d'avui del sr Mariné va de les regulacions que els diferents estats promouen per tal d'evitar aliments in-sans Cal educar i promoure hàbits sans, però hi ha el risc de passar de l'estat del benestar, que garanteix el dret a la salut, a l'estat «gran germà»"

Avui publico dues entrevistes a El Punt que tenen un cert nexe de connexió, malgrat que aparentment no tenen res a veure. La primera és a Marc Belzunces (la podeu llegirAQUÍ), membre de Softcatalà, una associació sense ànim de lucre que treballa per aconseguir que hi hagi programari en català. L’altra entrevista és a Isona Passola (la podeu llegir íntegraAQUÍ), directora de la pel·lícula Cataluña-Espanya, que tracta de les relacions entre els dos països a partir de les reflexions de persones de diversos àmbits catalans i espanyols.
"Tant en Marc com l’Isona coincideixen a estimular els catalans per tal que passem a l’acció. Coincideixen a criticar que el plany, el victimisme, no porten enlloc i que si realment es volen canviar les coses un s’hi ha de posar. Ells dos ho han fet."
M'estan arribant mails de molts costats recomanant-me la pel·lícula Cataluña-Espanya

Si disposeu de dos minuts l'article conté un conte ben maco; i pels que no en podeu pas disposar d'aquests dos minuts dir-vos que el conte acaba així: "Però això no va tranquil·litzar el mussol, que va replicar al cérvol: «No, amic meu, ho dubto molt. He vist un forat en l'ànima d'aquell home, un forat profund i voraç com la gana que mai s'acaba. Aquesta fam, això és el que el fa estar trist i és el que sempre fa que vulgui més i més. I d'aquesta manera continuarà tenint i prenent-ho tot fins que la Terra un dia digui: ‘Prou, deixo d'existir perquè ja no tinc res més per donar'.»

"Però també hi ha gent que encara avui dia té molta sort per evitar tragèdies. Rob De Knecht és un empresari holandès que aquest any ha sobreviscut a dos accidents aeris la mateixa setmana."








"La primera etapa (dia 24) d’aquesta modalitat surt a Blanes i finalitza a Tossa de Mar. El recorregut és de 20 km que s’hauran de fer en un màxim de 5 hores."


l'enllaç no funciona doncs només n'és accessible si en sou subscriptors.


"Actuaran aquesta a la tarda a Blanes per l'Associació de Malalts Físics i Psíquics de la Selva."


Aquesta és boníssima !!!
Resulta que l'edicte va dirigit a propietaris de parcel.les dels que se'ls hi ignora on localitzar-los: "procedir a la pràctica de la notificació mitjançant edictes en el tauler d’edictes de l’Ajuntament i en butlletins oficials quan s’ignori el domicili dels l’interessats o aquests siguin desconeguts," i com que es volen netejar les franges perimetrals de les urbanitzacions que encare no ho han fet se'ls hi anuncia "que durant la primavera i principis d’estiu d’aquest any està previst que l’Ajuntament de Lloret de Mar executi els treballs de manteniment de franges perimetrals per a la protecció d’incendis forestals i que serà necessari el pas per l’esmentada finca."
Entre aquests propietaris amb "paradero desconocido", a que no sabeu qui hi ha...!!! , ni més ni menys que l'OBRERIA de Santa Cristina: " -Sr/a. ASSOCIACIÓ DE OBREROS U ADM CAPILLA DE SANTA CRISTINA, titular de la parcel·la amb referència cadastral núm. 900019 de la urbanització CORONA DE SANTA CRISTINA de Lloret de Mar."
Com voleu que que no en reclami el PEIN si fins i tot l'Ajuntament ignora on viuen els responsables
;-) ;-) ;-)
a com a curiositat dir que també hi ha relacionat com il.localitzable un tal Roman Codina que tot i que consta en parcel.les a la Font de Sant Llorenç no crec pas que sigui el nostre alcalde doncs el segon cognom no coincideix; però veient que passa amb l'OBRERIA res no ens hauria d'estranyar...