escriu-me
My Photo

dimecres, 25 de novembre del 2009

Dimecres, 25 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

avui dimecres:
Aprèn a l'hora del cafè
(Associació de Comerciants de Lloret )


Tots els que vulguin hi poden acostar-se i participar-hi, demanem però confirmació al nostre correu info@comerciantslloret.com
o bé al 639 793 239. Aquests cursos els farem al Bar El Romaní, al C/ St. Pere, 5.de 15 a 17 hores


TINC BONES HABILITATS DE COMUNICACIÓ

Durant el procés de compra el nostre client ha d'estar pendent de nosaltres, però sempre ho està, som bons comunicadors per vendre el nostre producte? Sabem com és el nostre client, quantes tipologies de clients creieu que hi ha? A cada client ens hem de comunicar de la mateixa forma? Com hem d'analitzar a cada client perquè el nostre missatge arribi com es degut? Tenim en compte altres variables al comunicar-nos

Vine avui dimecres 25 de 15 a 17 hores que en parlarem d'aquest tema, prenent un cafè al Bar El Romani , St. Pere, 5 (1ª planta)
Us hi esperem
ASSOCIACIÓ COMERCIANTS LLORET


=====================
=====================
=====================

demà dijous:


La Costa Publicacions es complau convidar-vos a l’acte de lliurament del 1er Premi de Literatura de Turisme

La Costa – Rodamón

Hi seran presents els membres del jurat: Josep Sala, llibreter, Enric Dotras, empresari d’hostaleria i president del Gremi i els periodistes i escriptors Antoni Puigverd, Nuria Ribó i Ramon Vilaró, aquest últim coeditor de la Costa, que actuarà com secretari del premi.
L’acte tindrà lloc el dijous 26 de novembre de 2009 a les 8 del vespre, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Lloret de Mar.



=====================
=====================
=====================


divendres:
QUANTUS TEATRE estrena a l’Espai XXS de Lloret de Mar

“Quan l’infern sigui atiat” d’Antoni Cisteró


més info AQUÍ

La companyia lloretenca de teatre amateur Quantus Teatre estrena el divendres 27 i el dissabte 28 de novembre a les 21.00h, dintre de la programació de l’Espai XXS, el seu segon espectacle amb el text guanyador l’any 2005 del Premi de Teatre La Carrova, “Quan l’infern sigui atiat” de l’autor barceloní Antoni Cisteró.
L’espectacle està dirigit per Joan Romà Ortíz, (component de Teatre de la Selva) i Sílvia Soliguer i interpretada per Anna Maynau, Albert Torras, Idoia Saracíbar, Stella González i Lali Barti.



=====================
=====================
=====================


dissabte:
Aquest dissabte 28 de novembre, a les 11 del matí i la plaça de l’Església

Acte públic de la signatura del
“Manifest de Novembre"




Amb aquest manifest les entitats que el subscriuen refusen enèrgicament un traçat que connecti l’autopista C-32 amb Lloret i que passi per Sant Pere del Bosc, l’Àngel i Les Alegries i reclamen un estudi per justificar la necessitat d’aquesta infraestructura tot i exigint alternatives a l’actual traçat.

A part de la signatura del manifest per part de les entitats, hi haurà una xocolatada popular i un recital de poesia a càrrec de: Enric Casasses, Neus Dalmau, Josep Pedrals, Perejaume i Joan Pau Romaní.


NO HI PODEU FALTAR!!!



"Es tracta d'un acte de precaució, ja que el regidor explica que si el govern decidís inaugurar pel seu compte les noves pistes d'atletisme s'arriscaria a perdre la subvenció, com ja li va passar amb el camp de futbol del barri del Molí."

L'estat que presenten en l'actualitat les noves pistes d'atletisme.
carles colomer






"la Creu de la Riera-Bosc de Can Carbó-Marata, a la Selva;"

Darrerament en el Bon Preu tenen una poma "golden" gironina, (per lo menys així ho diu la caixa), boníssima i per lo menys surt del cercle viciós d'oferir-nos pomes italianes, xilenes o fins i tot xineses..., pràctica que si que manté encara el Caprabo. Per contra aquest, Caprabo, limita un xic les bosses de plàstic gratuïtes, mentre que Bon Preu s'ha relaxat i sense demenar-les te'n posa a disposició tot i que si ho dius que no les vols fan allò tant ridícul d'abonar-te dos cèntims per contes de no donar-ne i qui en vulgui que les demani i les pagui...
En el fons el problema rau en que són mesures només de màrqueting i el problema dels residus se'ls hi en-refot...


He pogut comprovar amb satisfacció com les llums ornamentals del passeig i de la Riera que s'encengueren per Sant Romà aquest any no s'han deixat enceses com a preludi de la campanya nadalenca com s'havia fet altres anys, (contravenint clarament la llei de contaminació lumínica i estalvi energètic), sinó que s'han apagat i és de suposar que quan toqui es farà una encesa general amb la resta de llums nadalenques..






L'article parla de les mentides dels partits tant estatals com nacionals, però el que m'ha cridat l'atenció ha estat les diferents maneres de mentir que ha trobat el sr. Casanova: "Les mentides es disfressen d'hipèrboles, d'equívocs mal intencionats, de vulgaritats expressives, de mitges veritats, de sospites, insinuacions, rumors, fer veure que no es diu res i dir molt, de negar l'evidència, d'amnèsies interessades, manipulant una imatge o redactant un missatge confús i esbiaixat. Mil cops repetida una mentida esdevé una veritat."
També aquesta curiositat: "·al meu poble n'hi havia dos de mentiders famosos, en Pep Butllofa i la Maria de cal "Embustero""



"El diputat de Medi Ambient i Territori de la Diputació, Josep Maria Rufí, també va destacar que amb documents com aquest, més d'altres com ara les Agendes 21, «disposem d'eines suficients per planificar de manera conscient el territori», i de manera més detallada i precisa."

M'encanta ...
L'Ajuntament de Lloret des de fa temps ofereix un enllaç en la seva pàgina web on sota el títol "Compartir cotxe" ofereix aquesta possibilitat, encara que no tant sofisticada, crec, com aquesta que ens proposa lla UdG


"El funcionament és fàcil. Quan s'aparca en una de les zones blaves d'Olot es truca i automàticament se li concedeix el temps màxim d'aparcament. Una altra trucada el desactiva..."
Del funcionament que a lo millor és per això que és un sistema únic al mon se'n poden treure varies conclusions: si has de gastar dues trucades a lo millor valdrà més el mall que l'enclusa; tot i que la novetat que a mi més m'encanta és que puguis anar a "un lloc del web per veure l'indret on s'ha aparcat i el cost." Alguns hauran de posar aquesta adreça web en les "Adreces d'interès" doncs si no recordes on cony has aparcat menys te'n recordaràs de la www...

"Vaga del comerç, també
En la manifestació d'ahir també hi havia una representació sindical del sector del comerç. La negociació del conveni també s'està allargant més del compte i tant la UGT com CCOO afirmen que, si aquesta setmana no hi ha un acord, convocaran també una vaga general pel 18 de desembre"



Avui, Dia contra la Violència Masclista
La plataforma de Dones de Blanes em fa arribar aquesta convocatòria:





"hi ha dones que triguen deu anys a denunciar el maltractament que pateixen"


"Revisió i actualització de les Recomanacions sobre el tractament de la violència de gènere als programes informatius i d'entreteniment als mitjans de comunicació del 2004."








El Palau de Congressos de l’Olympic, que pertany a la cadena d’hotels Evenia, té 4.000 metres quadrats, amb un Auditori per a 750 persones. El complex disposa de 4 hotels de 4 estrelles
Escoltar entrevista a Francesc Melero, director d'explotació d'Evenia a Lloret de Mar AQUÍ




"A través del testimoni de diversos ucraïnesos instal·lats a Catalunya, el programa ens acosta a la cultura i la gastronomia d'aquest país de l'Europa de l'Est."
Karakia es avui a les 21.35h pel canal 33



"Disponen de cuatro amplios salones que se pueden modular para obtener un total de 14 salas, todas con modernas instalaciones y los últimos avances tecnológicos"

Una de las salas del Palacio de
Congresos Olimpyc.



es proposa sancionar al titular de l’establiment situat al carrer de la
Vila, 27, el Sr. JETHANAND NAVLANI
BAI, amb una multa de 300 € per infracció de
l'OPVP en matèria de mostres comercials (art.
52 OPVP)


Iniciar l’expedient de reparcel·lació
del Polígon d’Actuació Urbanística núm. 16 –
La Tortuga.


Dos/ dues Treballadors/es Socials per un
període aproximat de 12 mesos




No hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres...