escriu-me
My Photo

dilluns, 23 de novembre del 2009

Dilluns, 23 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Aprèn a l'hora del cafè
(Associació de Comerciants de Lloret )

Amb aquest títol endaguem uns cursos destinats a tots els comerciants-empresaris que vulguin augmentar els seus coneixements en el mòn de la distribució comercial.
Aquests cursos estan pensats per fer-los d'una manera distesa a l'hora del cafè, per així gaudir d'una estona reconfortant com és el fet de prendre un cafè i al mateix temps ampliar els coneixements en el camp del retail.


Tots els que vulguin hi poden acostar-se i participar-hi, demanem però confirmació al nostre correu info@comerciantslloret.com
o bé al 639 793 239. Aquests cursos els farem al Bar El Romaní, al C/ St. Pere, 5.de 15 a 17 hores


per demà dimarts:

SECTORS EN CRISI O MODELS EN CRISI

Els empresaris moltes vegades caiem en la temptació de generalitzar i quan empreses del mateix sector van malament diguem que el sector està en crisi.... per exemple la “Crisi del tèxtil del 2002” i en canvi dues empreses com Mango i Inditex amb uns creixements impresionants... crisi de sector o crisi de model? El mateix passa a Lloret de Mar...dins un marc de crisi com en el que vivim, no és el moment de canviar els models? No és el moment de fer una reflexió sobre la estratègia del nostre negoci? Sobre quins models estan triomfant i veure la seva aplicació aquí?

Vine dimarts 24 de 15 a 17 hores que en parlarem d'aquest tema, prenent un cafè al Bar El Romani , St. Pere, 5 (1ª planta) conversarem amb en Lluís Perxachs tècnic en Comunicació i marketing
Us hi esperem
ASSOCIACIÓ COMERCIANTS LLORET


=====================
=====================
=====================






"Traslladar la cultura de l'aigua dels tradicionals balnearis minero-medicinals dispersos per tota la geografia al centre mateix de les ciutats ha estat una idea que ha arrelat els últims anys, amb l'obertura dels primers centres denominats "balnearis urbans"." A Lloret en tenim alguns exemples, i ben recents per cert, d'aquest trasllat: Santa Marta, Alva Park, Guitart...; "; es comarques gironines també disposen d'una àmplia oferta d'establiments, que en els últims anys ha crescut, especialment a la comarca de la Selva"




L'article de l'advocat de Ribot no té desaprofitament i si al llegir-lo feu un abstracció com si del que parlés fos de la carretera que ens volen imposar per Sant Pere del Bosc, llavors encara comprendreu millor el perquè nou entitats de pes lloretenques dissabte al matí firmaran un manifest en contra d'aquesta futura i irreversible agressió al nostre territori.
Us en destaco algunes d'aquestes frases però realment tot l'article del sr. de Ribot ens és aplicable:


"***Fins quan seguireu dient que aquesta obra és proporcionada, integrada en el territori i adequada?

***Fins quan aplicareu el model d'infraestructures de l'àrea metropolitana de Barcelona a aquesta preciosa i bellíssima "terra"?

***Fins quan no donareu explicacions raonables i justes pels extraordinaris moviments de terres?

***Fins quan direu que aquesta infraestructura compta amb el consens del territori quan sabeu que cap entitat ecologista, ni cap associació de defensa del territori la vol ni la defensa?"


El que us deia, no us el perdeu, llegiu-lo en clau lloretenca i comprendreu el perquè hem de cridar ara més fort que mai:

FORA CARRETERA DE SANT PERE DEL BOSC, L'ÀNGEL i LES ALEGRIES !!!
UNA ALTRA SOLUCIÓ ÉS POSSIBLE !!!


El sr. de Ribot caba l'article així: "Fins quan, Honorable Conseller, haurem de patir aquests Projectes d'infraestructures desproporcionats, innecessaris, destructors del paisatge i d'impossible integració en el territori, promoguts per la mateixa Administració? Fins quan?"

Sr. Crespo, sàpiga aprofitar l'oportunitat que representa el que aquestes entitats lloretenques li ofereixen i demanen...
Faci-ho per Lloret i els seus habitants, i no tant sols pels d'avui, sinó pels que vindran i que mai puguin dir que aquest nyap el va beneir un tal alcalde Crespo...

Sr. Crespo, omplir de ciment els nostres boscos no és una mirada de futur i prosperitat, és una hipoteca sense caducitat per a totes les generacions que vindran... És una mirada molt curta la que se'ns proposa, és precisament voler donar sortida al dia a dia amb solucions de pa per avui i fam per demà...
Cliqueu la imatge per ampliar-la



La carta va de que a Anglès han tallat uns arbres i l'ex-regidor diu que quan ell estava a l'Ajuntament això no passava; però el que m'interessa del que diu no és tant el tema sinó la reflexió feta des de l'experiència d'haver governat, aplicable a molts ajuntaments inclòs el nostre: "Sóc conscient que costa molt fer la feina ben feta i fer content a tothom, l'experiència com a regidor m'ho ha demostrat. Però si escoltéssiu de ben segur que us estalviaríeu molta feina, maldecaps i diners, que prou falta fan al poble"






Si els srs de la UNESCO esperen a fer-ne la declaració de Patrimoni de la Humanitat a que Lloret els tingui acabats, que s'hi assentin, i si el que esperen és el tram de Canyelles a la Morisca que els srs. del Kazakhstan, propietaris de can Juncadella, van prometre al nostre candit Ajuntament a canvi de que en poguessin tancar amb "efectes retroactius" [ ;-) ;-) ;-) ] el que fins l'any passat teníem, llavors millor que cadira potser el que els cal és un sofà...






"És poc discutible que els dos aeroports depenen pràcticament de manera exclusiva d'una sola companyia, i que de la mateixa manera que cal agrair-li la seva implantació (que, no ens enganyem, ha obligat Aena a reformar uns equipaments pràcticament en desús), també és cert que als responsables de la gestió de l'aeroport els cal preveure totes les possibilitats. I la marxa de Ryanair, tot i que ara res indiqui que la cosa hagi d'anar per aquí, n'és una."
Ai mare, que Déu ens agafi confessats...






El sr. Ribera, com que 1500€ es una quantitat elevada, proposa poder negociar amb l'agent de l'autoritat arribat el cas: "que aquell que deixi la merda del seu gos al mig del carrer pugui triar entre pagar o menjar-se-la."




"Porcel deia: «A l'animal no se'l pot processar: neix innocent com l'home, però, a diferència d'aquest, es manté. Per això pegar a un animal, terroritzar-lo i ferir-lo des dels recursos articulats per la maldat i l'enginy nascuts de la intel·ligència, resulta intolerable.»"



"per part de MIREIA MACARIO GOMEZ
s’estan executant obres o ús del sòl consistents
en S'ESTAN REALITZANT UNS DESMUNTS
DE TERRES EN TOTA LA PARCEL
·LA, D'UNS 5 MTS. PER SOTA DEL
NIVELL NATURAL DEL TERRENY EN EL
PUNT MES DESFAVORABLE, I S'HA
INSTAL·LAT UN MÒDUL RESIDENCIAL
MÓBIL, D'UNS 18 M2., en la finca situada a
C UNIVERS N.0012"





Junta de Compensació del sector Valldolitg polígon 1, de Blanes

ELEONORA CRISTINA GHIORGHITA representado por el Procurador FRANCINA PASCUAL SALA contra NELU-DORIAN GHIORGHITA
Atribución a Eleonora Cristina Ghiorghita de la guarda y custodia sobre los hijos comunes


JESUS FERNANDEZ ANTON y PILAR HERNANDEZ MANZANO representado por el Procurador FRANCINA PASCUAL SALA contra ANNA MARIA GOMA STINCHI,
Condeno a Dña. Anna Maria Goma Stinchi a pagar a los demandantes ONCE MIL CIENTO OCHENTA EUROS (11.180 .) además de las rentas que se devenguen hasta la efectiva devolución de la vivienda arrendada, a razón de 430 euros mensuales.