escriu-me
My Photo

dimarts, 18 de novembre del 2008

Dimarts, Sant Romà, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Festa Major de Sant Romà

Avui diada de Sant Romà:
A les 10 del matí, a la Penya Barcelonista, xocolatada per a tothom. Seguidament, inflables per a la mainada. Acte organitzat per la Penya Barcelonista de Lloret.

A les 12 del migdia, a l'església parroquial, missa solemne en honor a Sant Romà màrtir. Cant dels goigs del sant, amb la intervenció del cor Alba de Prima i veneració de la reliquia. Ball de la sardana al temple.

A la 1 del migdia, a la Penya Barcelonista, audició de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Girona. Acte organitzat per la Penya Barcelonista de Lloret.

A les 9 del vespre, a l'hotel Evenia Olympic Resort, espectacle de màgia i humor a càrrec del prestigiós Mag Lari. Entrada amb invitació. Recollida d'invitacions a la secció de Cultura i Festes.

Jornada de portes obertes als Jardins de Santa Clotilde i al Museu del Mar.

Podeu consultar-ne el programa sencer AQUÍ

========================
========================
========================

Demà dimecres:
Presentació de la nova edició del programa “Voluntariat per la llengua”, que tindrà lloc a les 20.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
========================
========================
========================

Per dijous!!!
Presentació a la Sala de Plens de l’Ajuntament del "Pla d’Acció Local per a la Sostenibilitat", (iniciant una nova etapa de l’Agenda XXI de Lloret), a les 8h del vespre.
========================
========================
========================


L'autor no diu de quin hotel era l'anunci, però sembla intuir-se quan parla de: "un hotel-resort-spa"i si realment és el luxós spa de Fenals que de tant maco m'ha costat anys saber on cony era maleïda la gracia tenir entre nosaltres un lloc així que s'avergonyeix del poble que li omple el plat...






L'obre s'ha fet a la urbanització de Santa Maria de Llorell i "ha consistit a soterrar un tram de 60 metres de cable aeri de mitjana tensió a 25 kV"



No m'agrada el que diu però té una gracia immensa de com ho diu.
La cosa va de TV3 i el nou programa de les nits "Hora Q" al que deixa de volta i mitja
("d'un programa on treballa Lluís Canut, que és al periodisme el que Paquirrín és a la filosofia"), i que l'altra dia " va presentar Sergi Pàmies i Albert Solé, fills -o això creia jo- dels dirigents comunistes López Raimundo i Solé Tura com a "fills del comunisme"
Llavors a l'autor se li envà l'olla "Avisava Marx en el Manifest comunista que un fantasma està recorrent el món, però podia haver advertit que el tal fantasma és a més un semental"


La notícia la poso no perquè hi sortim, sinó just pel contrari, el que deu voler significar que tot i la forta immigració que tenim amb això estem millor... (espero !)



l'agenda

LLORET DE MAR
Festa major de Sant Romà.
10.00. Penya Barcelonista. Xocolatada per a tothom. Seguidament, inflables per a la mainada.
12.00. Església. Missa solemne en honor a Sant Romà màrtir. Cant dels goigs del sant, amb la intervenció del cor Alba de Prima i veneració de la relíquia. Ball de la sardana al temple.
13.00. Penya Barcelonista. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Girona.
21.00. Hotel Evenia Olympic Resort. Espectacle de màgia i humor a càrrec del Mag Lari.
Jornada de portes obertes al Castell de Sant Joan i al poblat ibèric Puig de Castellet. Jornada de portes obertes als Jardins de Santa Clotilde i al Museu del Mar.

BLANES
18.00. Biblioteca comarcal. L'hora del conte, amb El col·leccionista de petjades, de Contes en Sol Major.
18.30. Club Sant Jordi. Taller de cuina de tardor.
19.00. Centre Catòlic. El planeta Terra: les plantes i l'home, a càrrec del Dr. Josep Antoni Rosselló, director científic del JBMiM. Dins la Setmana de la Ciència al Jardí Botànic Marimurtra




A l' Àfrica el Papa recomanava contra la sida: abstenció i aquesta parella des de SANT VICENÇ DELS HORTS contra el càncer de coll uterí: "l'autodomini per endarrerir la primera relació sexual" també hi podreu llegir: "la relació sexual, mitjà que la naturalesa posa al nostre abast per garantir la continuïtat de l'espècie humana." o també: "Llàstima que se'l rebaixi a un gaudi passatger i sigui un mitjà més de diversió. Llàstima que la voluntat hagi abdicat a favor de l'instint."







Lo bo del cas és que la Vuelta a España comença a Holanda: "Después de tres etapas en Holanda recuperará parte del antiguo recorrido de la Lieja-Bastogne-Lieja para terminar en el Boulevard Sauviniere, con la ascensión a La Redoute incluida." i en canvi "Una vez más, la ronda española no pasará por Barcelona."





La documentació aprovada inicialment
pot ser consultada a la web de l’Ajuntament
de Lloret de Mar (www.lloret.org –
apartat Organització Municipal, Urbanisme i
Obres, Exposició Pública, Instruments de
planejament)


L’aprovació definitiva esgota la via administrativa,
i únicament podeu interposar-hi
en contra RECURS CONTENCIÓSADMINISTRATIU
davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona en el termini de DOS MESOS



No hi he trobat res, llevat de "la publicació del Conveni col·lectiu de treball del sector de pompes fúnebres de la província de Girona"