escriu-me
My Photo

dissabte, 27 de setembre del 2008

Dissabte, 27 de setembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dissabte:
A 2/4 d'11 de la nit, a la plaça de la Vila, audició de sardanes a càrrec de la cobla "Jovenívola de Sabanell "
A la web de l'Ajuntament anuncien la "Jovenívola de Sabanell ", però com podeu veure al cartell, no són pas de la zona dels càmpings de Blanes, sinó del Vallès Occidental ...

==========================
==========================
==========================

Aquest diumenge:
XXIX Marxa Popular. Platges les de Lloret organitzada pel XINO-XANO

==========================

Jazz als jardins de Santa Clotilde






El Sr. Castelló després de subratllar aquestes aportacions dels Consellers tira amb bala: "Doncs bé, a tots els que ostenten càrrecs els faig saber que a la Costa Brava existeix actualment una minoria elitista que deu estimar tant i tant els valors naturals que se'ls ha quedat en exclusiva, sense deixar que els altres en podem gaudir."
"Per localitzar-los només cal passejar pels camins de ronda i observar la quantitat de trams barrats al públic en benefici particular."

A casa nostra m'en sabríeu dir alguns d'aquests que l'article apunta...?

Al Sr. López de Lerma no li agrada el nyap, però tampoc la ideologia de l'artista i aquí rau una de les diferències amb altres articles...:"Ja pot, el sevillà Cirugeda, titllar de "cogombre de colors" a la Torre Agbar de Barcelona, obra del gran arquitecte francès Jean Nouvel, candidat a Premi Nobel, que ell li ha venut a l'Ajuntament de Girona una simple gàbia per posar-hi micos"










l'agenda:
LLORET DE MAR
Jornades Europees del Patrimoni. 8.00 a 20.00. Visita guiada al cementiri modernista. 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00. Jornada de portes obertes al Museu del Mar. 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00. Portes obertes al castell de Sant Joan. 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00. Portes obertes als jardins de Santa Clotilde
00.00. Beach Club. Beach Session's amb el dj resident Dj Panda.

BLANES
13.00. Passeig de la Mestrança. Inici dels actes de commemoració del 150è aniversari de Joaquim Ruyra. Interpretació d'una sardana a càrrec de la cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes. Ofrena floral i recital de Joaquim Ruyra.
13.00. Plaça Espanya i plaça dels Dies Feiners. Presentació de la Fundació Privada Amics Joan Petit, nens amb càncer.

TOSSA DE MAR
19.00. Capella de Sant Miquel. Concert del Quartet de corda dels alumnes de l'Escola de Música de Tossa, amb Yulillya Michaeli i Luchy Gorgoll al piano.
Tot el dia, a la zona comercial, Dia de la Botiga al Carrer. Mercat de pongos. 12.00. Edifici La Nau. Acte d'homenatge de l'Ajuntament als turistes que estiuegen a Tossa des de fa més de 25 anys i a empresaris amb més de 40 anys de dedicació. 16.00 a 20.00. 8è Ralli Turístic Costa Brava AVWC. Itinerari: Tossa, Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro, Castell d'Aro i Tossa. 21.00. Es Racó (Platja Gran). Espectacle per celebrar el Dia Mundial del Turisme.
5a Campanya gastronòmica del cim-i-tomba. Restaurants: Capri, Castell Vell, El Portal, Fabrellas, L'Ajustada, Las Rías, Madrugada, Minerva, Pola, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia i Víctor. Fins al 30 de setembre.


Si sou dels que patiu els efectes del soroll a casa nostra, feu-hi una ullada, us hi veureu reflectits; si rés més no en algunes de les freses que descriu i que ben proveeixen tota la nit i bona part del dia:
*** "Començant pel vespre, després d'aguantar la musiqueta al carrer d'una taverna veïna, la xerinola dels seus clients i la dels d'un restaurant"
*** "els seus cambrers quan recullen i marxen, crits i engegada de motos inclosos"
*** "l'escombriaire amb el seu camió, els crits dels operaris, les seves patacades amb els contenidors i els seu senyal acústic de marxa enrere"
*** (...)

L'article acaba com ha començat: "Palamós sense sorolls? Bona idea! Quan comencem?"





Si us heu de morir aprofiteu aquest cap de setmana, en el cementiri no us cobraran entrada, ni a vosaltres, ni als que us vinguin a despedir...







Com veieu va ser ahir...llàstima !!! De totes maneres es pot recuperar a laweb de la Camara