escriu-me
My Photo

diumenge, 5 d’abril del 2009

Diumenge de Rams del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Voleu adoptar un gos ???

En el Centre d'Acolliment de Tossa hi trobareu gossos de totes les mides, races i edats; tots amb una cosa en comú:unes ganes enormes de tenir un amo !!!

I ja sabeu que encara que la vostra idea no sigui adoptar-ne cap, sempre us hi podeu acostar i manllevar-ne algun per fer una bonica passejada, fins i tot hi podeu portar el vostre si és que en teniu, i així treure a passejar per una estona aquests animals que la sort a la vida. per ara, els hi ha girat l'esquena.

No us en deixaran pas cap que no sigui de bon passejar i podeu triar o be portar-los lligats o si voleu us en deixaran algun dels acostumats a anar solts.

Centre d'Acolliment de Tossa

=============
=============
=============

Avui diumenge:

=============
=============
=============

Ahir us deia que avui comentaria quelcom de com va anar el Ple de divendres i la veritat és que tot i ser aviat i que avui no hi han masses notícies, no tinc massa temps, així que tal com fan molts bar i botigues convertiré el "avui no es fia, demà sí" en un "avui no us ho explico, demà quasi que sí".

De totes maneres, així com ahir deia que en el Ple es va fer menció a la bona recuperació del Sr. Crespo, també es va informar de que la regidora Laura Bertran havia tingut una criatura, i que les dues estan be, (dic una criatura doncs tot i que crec recordar que es va dir que havia tingut un nen i fins i tot s'en va dir el nom, sóc un xic desastre per aquestes...i d'altres... coses).

Felicitats Laura !!!:-x :-x :-x



No es tracta pas d'un article monogràfic sobre el sr. Gibert sinó que de totes les coses que critica l'autor aquesta n'és una.
Si voleu llegir un article d'aquells que no t'aporta res, negativista i que només escombra cap a casa, (CiU ?), feu-hi una ullada


No és pas un article sobre la política municipal de Blanes sinó que parla dels pactes contra natura a Euskadi i posa aquest de Blanes com a comparació.






Avui en aquest diari no hi he sabut trobar res que parli de nosaltres. El que més s'hi acosta es aquesta entrevista al gerent de gelats Dino, doncs crec recordar que en el carrer Sant Pere en venen d'aquesta marca... i això que a mi els gelats no m'entusiasmem !!!