escriu-me
My Photo

divendres, 15 de maig del 2009

Divendres, 15 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Com tenim la cosa d'adoptar un gos, o un gat ???

En el Centre d'Acollida de la Selva a Tossan'hi ha molts,
segur que hi trobareu el que busqueu.

Feu-hi una ullada AQUÍ

Recordeu que també podeu col·laborar a fer un xic mes digna la vida d'aquests animals visitant el centre i traient a passejar una estona algun dels seus hostes...
========================
========================
========================
Proposta d'un casal per aquest estiu

========================
========================
========================

Aquesta nit al C33a les 21.50h
(Crec que el repeteixen de matinada a les 2.35h)
thalassa

LLORET DE MAR, MEMÒRIA MARINERA
És cert que Lloret de Mar s'ha convertit en un dels centres turístics més grans de Catalunya, però aquest poble guarda zelós una llarga història marinera que data d'abans de Crist. Caminarem a través dels carrers de Lloret per descobrir records del seu passat mariner. I és que el port de Lloret de Mar va ser un dels més importants per al desenvolupament del comerç del Mediterrani.





En el document facilitat per l'Ajuntament de les Jornades hi figura per error com Alcalde el sr. Crespo i els del Diari de Girona han fet un copiar/enganxar del document sense caure en l'error: "El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, va inaugurar al matí les jornades, acompanyat de l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo. El subdirector de Turisme de Catalunya, Patrick Torrent, va presentar la futura Agència Catalana de Turisme."




"Tot i que les ferroviàries són les inversions més remarcables, també s'inclouen projectes viaris com el nou tram entre Tordera i Lloret de Mar -amb 61 milions d'euros-"
"El Pacte Nacional per les Infraestructures és el document que prefigura les grans infraestructures viàries i ferroviàries que s'han de construir a Catalunya a mitjà termini."





""En uns moments en què la situació de l'oferta turística requereix buscar nous productes turístics, els camins de ronda haurien de ser objecte d'una important potenciació" va remarcar Benet Maimí."




A Canyelles després de gastar-nos un dineral en soterrar tots els cables aeris venen els de Fecsa/Endesa i ens en posen un de provisional, (aeri), fins a solucionar la falla. De la reparació fa un any i tot i reclamar que treguin el provisional un munt de vegades encara penja...


De vegades quan es visita un malalt se li sol dir per animar-lo: fas bona cara; esperem que aquest no sigui el cas !!!




l'agenda:
LLORET
Concert: 17.00. Roca d'en Maig. Actuació del grup Westhill.
20.00. Sala de Plens de l'Ajuntament. Per què el vot al Parlament Europeu?, a càrrec de Ramon Vilaró, escriptor i excorresponsal del diari El País a Brussel·les, Nova York i Tòquio, entre d'altres, i actualment membre del Consell de Redacció del Cambio 16 i Cuadernos para el Diálogo.
Exit, de Tomàs Abella. Sala d'exposicions del centre municipal de l'Antic Sindicat. Fins al 17 de maig.

Blanes
12.00. Centre Catòlic. Concert de Santi Novoa, trombó, i Ramón López, piano.
18.00. Casal cívic Can Borell. Vacunes, vacunes, vacunes... veritats i mentides, a càrrec d'Ayax Perrella. Dins el cicle de xerrades Infeccions, immunitat i vacunes.
19.00. Casal cívic Can Borell. El poder curatiu de l'aigua, a càrrec d'Alícia Campos. Dins el cicle Teràpies naturals.
22.00. Capella de l'Esperança. Actuació del grup Cos Elèctric, amb Víctor Estrada, theremin; Franc Gamallo, guitarra clàssica; Robert Santamaría, teclat i glockenspiel; i Sergi Galí, videojockey. Dins el XVIII Cicle de concerts Música a l'Esperança.
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 19 de juny.

Tossa de Mar
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost.

Vidreres
Jornada de l'activitat pedagògica English Day, al poliesportiu municipal.
21.30. Teatre Casino Unió. Sessió de cinefòrum, amb la projecció de la pel·lícula Fahrenheit 451, de François Truffaut.


L'article parla del fet del cansament adreçat a les dones i ho fa arran d'una exposició a la Fundació Miró de l'obra de l'artista nord-americana Kiki Smith: "una nova manera de retratar la dona dins de l'espai domèstic. Vaig veure unes pintures amb dones dormint, cansades i adormides, i vaig pensar: ningú no vol veure això en la nostra cultura. " i acaba am una cita de la sra, Kiki la mar de positiva: «Sempre ric de com ens anem veient fent-nos grans: cada dia unes arrugues més, cada dia els genolls fan una mica més de mal... I penso: és divertit"

Acaba amb la rondalla del petit princep que li va contestar a un venedor de pastilles contra la sed que estaviaven temps: «Jo –es va dir el petit príncep–, si tingués cinquanta-tres minuts per gastar, aniria caminant tranquil·lament cap a una font...»


"L'Obreria de Santa Cristina convoca per avui una assemblea per a decidir les accions a emprendre en el futur."







Parla de l'article publicat a la revista "Science." i firmat per Josep Peñuelas "miembro de la Unidad de Ecología Global, unidad asociada al Centro de Estudios Avanzados de Blanes del CSIC, en Girona, y al Centro de Investigación Ecológica y Recursos Forestales (del catalán, CREAF), en Barcelona."


Només a l'edició impresa o a la digital de pagament...



Diu els participants i com van quedar els equips de Cambrils però no diu els guanyadors de les regates...



servei de VIGILÀNCIA, GESTIÓ DE COBRAMENT,
CONTROL D’ACCESSOS,
INSPECCIÓ, NETEJA I MANTENIMENT
DELS PÀRQUINGS MUNICIPALS.


inclou el pressupost de la
pròpia Corporació, el de l’organisme autònom
Serveis de Comunicació de Lloret i de la
Societat Anònima Municipal Lloret Futur, SA


Polígon d’actuació urbanística de Santa
Maria de Llorell del Pla general d’ordenació
urbana de Tossa de Mar, presentat per l’Entitat
urbanística de conservació de Santa Maria de
Llorell,


Reglament del Programa d’Actuació
Ciutadana.