escriu-me
My Photo

dissabte, 26 d’abril del 2008

Dissabte, 26 d'abril del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Aquesta gent confon els termes.
Si un estudi d'impacte ambiental es substitueix per un "a mi em sembla", ja posats que tanquin el departament, que uns bons calés ens estalviarem; però sobre tot, que primer el responsable pronunciï la frase castellana de "apaga i vámonos", doncs si tan poc creuen en la seva feina són capaços de deixar-se la llum encesa...!!!




Vull creure que no s'hi pot fer-hi més, doncs sinó he de plorar...





Una de calç i l'altra de sorra...!!!


Ja posats, hagueren pogut continuar i arribar fins a Lloret doncs aquest GR-92, aquí no és que estigui be o malament, és que no el tenim ni quasi senyalat i podria ser un bon al.licient més per els nostres visitants i vilatans.
Cada cap de setmana, a l'estiu a diari, hi ha desenes de persones, francesos i alemanys majoritàriament, perduts pels varals de Canyelles en busca del Wally/GR 92 perdut...


´Il Circo di Venezia´ ja és aquí ( per CARLES NAVALES.-Director de la revista "La factoria")
L'article fa una descripció del que s'hi pot veure, que no és poc, i ho descriu així: En aquesta gira per moltes ciutats catalanes, el Deros presenta l'excel·lent espectacle titulat Il Circo de Venezia, inspirat en la ciutat dels canals.
Llavors descriu cadascuna de les actuacions dels: pallassos, acróbatas, malabaristes, barres, voladors...
I arriba al que jo pensava que estava prohibit, però es veu que no: Per la pista desfila l'hula hop d'Úrsula Núñez (Argentina), número de gran nivell, resultant de més de dues hores diàries d'entrenament. Els animals artistes d'Aurora Deros i de Luigi Rossi (Itàlia), com si d'una veritable Arca de Noé es tractés: la passejada majestuosa de la girafa Tomy, el pas pesant de l'hipopòtam femella Carmela, o el trot de les zebres, dromedaris, guanacos i cavalls.
acaba: Els afeccionats al bon circ estem de sort!
Segur que aquest bon senyor deu estar content, però els qui sentim respecte pels animals estem tristos i no entenem com si hi ha una llei que prohibeix els espectacles on s'utilitzen animals, es permet aquest...!!!






Pel que es veu, la comanda no era per a cala Giverola, sinó que anava a Santa Cristina d'Aro.
Els marroquins s'ho hauran de fer mirar a qui "recader" donen el genero, doncs no fa gaire portaven una comanda per cala Morisca i la van entregar a Llevadó





La penúria esmola l'enginy i en aquest cas el porta fins al límit...


Si tan be la pinten s'hi haurà d'anar...